Reestdal ICT

Windows 11 is er inmiddels.....

Microsoft heeft 5 oktober het nieuwe Windows 11 uitgebracht. Heb je een recente computer of laptop, dan hoef je geen zorgen te maken en krijg je na enige tijd vanzelf Windows 11.
 
Heb je een oudere computer of laptop? Dan kun je op de onderstaande link van Microsoft een programma downloaden om te testen of je computer of laptop aan de minimale eisen voldoet. Via deze link krijg je ook inzicht hoe Windows 11 er uit gaat zien.
 
Je kunt voor al je vragen natuurlijk ook bij ons langs komen. Het liefst op afspraak.

Trage laptop?

Is uw laptop defect, traag of is het scherm gebarsten. Bij Reestdal ICT wordt de laptop vakkundig en met originele onderdelen hersteld. Een trage laptop maken wij weer sneller door de laptop te reinigen, op te schonen of te voorzien van een SSD.

IMG 2909a

Einde Windows 7

Na tien jaar loopt op 14 januari 2020 de ondersteuning voor Windows 7 ten einde. We weten dat verandering moeilijk kan zijn, dus we zijn er om je te helpen met aanbevelingen voor wat je nu kunt doen en om vragen over het einde van de ondersteuning te beantwoorden.

einde Windows 7

Kom langs, bel, mail of App om meer informatie te krijgen wat mogelijk is.

 

Soms kan de bestaande computer nog bijgewerkt worden naar Windows 10, maar vaak is het verstandiger om er meteen een nieuwe computer of laptop bij te kopen. Wij hebben al een nieuwe laptop met Windows 10 voor € 299,00!!

 

 

We helpen je graag met goed en passend advies.

We helpen je graag met goed en passend advies. Maar helaas zijn we niet altijd aanwezig.

Maak daarom gemakkelijk een afspraak met ons. Dan ruimen we alle tijd voor je in.

Dit kan op vele manieren; Whatsapp (0650254096), Telegram (@ReestdalICT), Facebook messenger, email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of telefoon (0522-443376)

 

afspraak maken

Copyright (c) Reestdal ICT 2016. All rights reserved.