Reestdal ICT

Glasvezel in IJhorst

De glasvezelcampagne in de kernen van Kop van Overijssel: Grafhorst, Wilsum, ‘s-Heerenbroek, IJhorst en Rouveen is gestart! In elke kern moet minimaal 35% van de inwoners zich vóór 2 maart 2020 aanmelden voor glasvezel.

Aanmelden kan je doen door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Je hoeft daarnaast geen aansluitkosten te betalen.

De adressen die in aanmerking komen worden persoonlijk geïnformeerd over de glasvezelcampagne. Je kan ook gebruik maken van de postcodecheck.

Aanstande donderdag, 13 februari, is er een inloop/verkoopavond bij Café Restaurant Vos om 19:00uur.

Dus, ben je geïnteresseerd in glasvezel, vraag dan informatie bij Reestdal ICT.

Graag delen, zodat we aan de 35% komen!!

Samen met de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst hebben wij een tientjes-actie georganiseerd, waarbij de opbrengst gaat naar het beweegpark bij het voetbalveld.

Deze actie houd in dat voor ieder aanmeldformulier die ingeleverd wordt bij Reestdal ICT gaat er €10,00 naar de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst. Indien zich meer dan 40% van de inwoners van IJhorst aanmelden, dan word de opbrengst verdubbeld!

Voor meer informatie zitten we iedere zaterdag klaar! Natuurlijk kan er ook geapped, gemaild, gebeld worden.

Even drie hardnekkige misverstanden over glasvezel in de kern van IJhorst uit de wereld helpen.

- "Ik wil wel graag gratis glasvezel in de meterkast (aansluiten kan later wel)." Dit kan dus niet. Glasvezel wordt alleen gratis aangelegd indien je een abonnement afsluit bij een van de vijf providers. Je zou wel voor een jaar een abo af kunnen sluiten bij 1 van de providers en het na dat jaar weer opzeggen. Dat is goedkoper dan achteraf de aansluitkosten van minimaal €995,00.

- "Ik wil wel glasvezel en gewoon bij Ziggo blijven." Helaas, Ziggo doet niet mee met deze glasvezelcampagne en kan dus niet als provider gekozen worden in combinatie mat gratis glasvezel.

- "Noteer mij maar, ik doe ook wel mee." Bij het vaststellen van de 35% tellen alleen daadwerkelijk afgesloten abonnementen mee.

Dus, wil je mee doen en supersnel en stabiel glasvezel thuis hebben, meld je dan bij Reestdal ICT aan voor een abonnement bij 1 van de 5 providers.
Alleen als je je bij een van de lokale verkopers aanmeld gaat er een tientje (€10,00) naar de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst voor de aanleg van het beweegpark. Overigens word dit bedrag bij een aanmeldpercentage van 40% of meer verdubbeld!

Einde Windows 7

Na tien jaar loopt op 14 januari 2020 de ondersteuning voor Windows 7 ten einde. We weten dat verandering moeilijk kan zijn, dus we zijn er om je te helpen met aanbevelingen voor wat je nu kunt doen en om vragen over het einde van de ondersteuning te beantwoorden.

einde Windows 7

Kom langs, bel, mail of App om meer informatie te krijgen wat mogelijk is.

 

Soms kan de bestaande computer nog bijgewerkt worden naar Windows 10, maar vaak is het verstandiger om er meteen een nieuwe computer of laptop bij te kopen. Wij hebben al een nieuwe laptop met Windows 10 voor € 299,00!!

 

 

Windows 10 April 2018 Update (Spring Creators Update)

Op dit moment is Microsoft druk bezig de allernieuwste update,
Windows 10 April 2018 Update (Spring Creators Update), te verspreiden naar alle gebruikers.
Hierbij worden door gebruikers af en toe problemen ondervonden. Wat moet ik antwoorden op de vragen die ik krijg? Mijn computer loopt vast, wat moet ik doen?

Heb je hulp nodig bij de update of ondervind je problemen. Wij helpen je graag weer op weg. Neem contact op met ons via de knop "Nu bellen" of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een Whats-app, Telegram of messengerbericht mag natuurlijk ook.

 IMG 5291a

We helpen je graag met goed en passend advies.

We helpen je graag met goed en passend advies. Maar helaas zijn we niet altijd aanwezig.

Maak daarom gemakkelijk een afspraak met ons. Dan ruimen we alle tijd voor je in.

Dit kan op vele manieren; Whatsapp (0650254096), Telegram (@ReestdalICT), Facebook messenger, email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0522-443376)

 

afspraak maken

Randsomware en wat te doen

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
  Webversie bekijken
ESET
Products
 
 
Het stof is inmiddels neergedaald na de wereldwijde WannaCry ransomware uitbraak van afgelopen maand. Als ESET-klant was u vanaf het begin beschermt tegen deze vorm van ransomware.

Deze ransomware uitbraak bevestigt nogmaals het belang van goede, meerlaagse beveiliging binnen uw omgeving. Dit is ook de reden waarom wij ESET als security oplossing aanraden. Daarnaast kunt u met onderstaande tips de beveiliging van uw omgeving versterken:
 
 
 
 
Zorg ervoor dat u de laatste Windows updates en patches hebt geïnstalleerd. U beschermt uw organisatie al tegen deze exploit door de laatste Windows Update uit te voeren. Lees meer.
Zorg ervoor dat ESET Live Grid ingeschakeld is in uw ESET security oplossing. Wanneer u de standaardinstellingen hebt gebruikt tijdens de installatie, zou ESET Live Grid ingeschakeld moeten zijn. Weet u het niet zeker? Lees meer over ESET Live Grid
Zorg ervoor dat u een ondersteunde versie van de ESET software gebruikt.
Open geen bijlagen van onbekende afzenders. Daarnaast raden we aan geen onverwachte bijlagen te openen van afzenders die u kent en vertrouwt.
 
 
 
 
 
 
 
ESET oplossingen beveiligen tegen ransomware, zero day exploits en malware – terwijl de lage systeembelasting ervoor zorgt dat u ongestoord verder kunt werken. Wilt u weten hoe?

Lees hoe ESET technologie ransomware blokkeert.
 
 
 
 
ESET
 
           
 
 
 
Copyright (c) Reestdal ICT 2016. All rights reserved.