Glasvezel inloopavonden

Woensdag 26 februari, donderdag 27 februari en vrijdag 28 februari houden wij extra inloopavonden van 19:00-21:00 om meer informatie te geven over glasvezel. Zaterdag 29 februari zijn we de hele dag van 10:00 tot 18:00 uur open.

Van alle bij ons afgesloten abonnementen gaat een tientje (€10,00) naar de Dorpsraad.

Glasvezel steun dorpsraad a

Glasvezel in IJhorst

De glasvezelcampagne in de kernen van Kop van Overijssel: Grafhorst, Wilsum, ‘s-Heerenbroek, IJhorst en Rouveen is gestart! In elke kern moet minimaal 35% van de inwoners zich vóór 2 maart 2020 aanmelden voor glasvezel.

Aanmelden kan je doen door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Je hoeft daarnaast geen aansluitkosten te betalen.

De adressen die in aanmerking komen worden persoonlijk geïnformeerd over de glasvezelcampagne. Je kan ook gebruik maken van de postcodecheck.

Aanstande donderdag, 13 februari, is er een inloop/verkoopavond bij Café Restaurant Vos om 19:00uur.

Dus, ben je geïnteresseerd in glasvezel, vraag dan informatie bij Reestdal ICT.

Graag delen, zodat we aan de 35% komen!!

Samen met de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst hebben wij een tientjes-actie georganiseerd, waarbij de opbrengst gaat naar het beweegpark bij het voetbalveld.

Deze actie houd in dat voor ieder aanmeldformulier die ingeleverd wordt bij Reestdal ICT gaat er €10,00 naar de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst. Indien zich meer dan 40% van de inwoners van IJhorst aanmelden, dan word de opbrengst verdubbeld!

Voor meer informatie zitten we iedere zaterdag klaar! Natuurlijk kan er ook geapped, gemaild, gebeld worden.

Even drie hardnekkige misverstanden over glasvezel in de kern van IJhorst uit de wereld helpen.

- "Ik wil wel graag gratis glasvezel in de meterkast (aansluiten kan later wel)." Dit kan dus niet. Glasvezel wordt alleen gratis aangelegd indien je een abonnement afsluit bij een van de vijf providers. Je zou wel voor een jaar een abo af kunnen sluiten bij 1 van de providers en het na dat jaar weer opzeggen. Dat is goedkoper dan achteraf de aansluitkosten van minimaal €995,00.

- "Ik wil wel glasvezel en gewoon bij Ziggo blijven." Helaas, Ziggo doet niet mee met deze glasvezelcampagne en kan dus niet als provider gekozen worden in combinatie mat gratis glasvezel.

- "Noteer mij maar, ik doe ook wel mee." Bij het vaststellen van de 35% tellen alleen daadwerkelijk afgesloten abonnementen mee.

Dus, wil je mee doen en supersnel en stabiel glasvezel thuis hebben, meld je dan bij Reestdal ICT aan voor een abonnement bij 1 van de 5 providers.
Alleen als je je bij een van de lokale verkopers aanmeld gaat er een tientje (€10,00) naar de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst voor de aanleg van het beweegpark. Overigens word dit bedrag bij een aanmeldpercentage van 40% of meer verdubbeld!

Copyright (c) Reestdal ICT 2016. All rights reserved.