KroKo MultiPunt IJhorst
Reestdalproducten
Reestdal ICT, voor al uw computer en ICT-vraagstukken
Voor een heerlijk kopje koffie....
Biologische groente en fruittassen.
Ambachtelijk brood en banket van Ubak.
Streekproducten
Voor al uw boekhoud en administratieve werkzaamheden, drukwerk en nog veel meer......

Streekprodukten

Station IJhorst

Het was een groot succes. Ongeveer 300 bezoekers hebben genoten van een weekend modelspoor in IJhorst. KroKo MultiPunt was twee gezellige dagen het domein van fanatieke modelspoorders. De winkel was goed gevuld met de modelbaan van de familie Vogelaar uit Hardenberg. Er werd ruim de tijd genomen om de bezoekers enthousiast te woord te staan en alle vragen te beantwoorden. Dit onder het genot van een kopje koffie en een treinencakeje.

In de "Werkplaats" liet Tom Thier zien dat je ook op een kleine ruimte veel details kunt laten zien. Thier-Grenz is dan ook een pareltje onder de modelbanen. Martin Boogaard liet met zijn N-project zien dat je met digitaal rijden bijna onbegrensde mogelijkheden hebt in combinatie met de computer. Zijn minidiorama's toverden regelmatig een glimlach op het gezicht van de bezoekers. Het laat zien dat je in een magnetron of een computerbeeldscherm prima een modelspoorbaan kunt bouwen.

Bij de rangeerbaan in het "Magazijn" heeft een grote groep machinisten in dop het rangeerdiploma behaalt. De rangeerbaan en de mini diorama's zijn de hele maand oktober nog te bewonderen tijdens de modelspoorexpositie bij KroKo MultiPunt.

Copyright (c) KroKo MultiPunt / Reestdal ICT 2020. All rights reserved.