KroKo MultiPunt IJhorst
Reestdalproducten
Reestdal ICT, voor al uw computer en ICT-vraagstukken
Voor een heerlijk kopje koffie....
Biologische groente en fruittassen.
Ambachtelijk brood en banket van Ubak.
Streekproducten
Voor al uw boekhoud en administratieve werkzaamheden, drukwerk en nog veel meer......

Wat is ViaKroKo

Bij ViaKroKo kun je pakketjes laten afleveren. Maar liefst 40% van de ontvangers is niet thuis als het pakket bezorgd wordt. Bovendien vinden steeds meer mensen het vervelend pakketten aan te nemen voor de buren of af te moeten halen. En dat probleem groeit. Intussen rijden al dagelijks 13 pakketbussen door elke straat. De wijk slibt steeds verder dicht. Wie pakt de handschoen op, staat er graag klaar voor de wijk en verbindt de buurt?

ViaKroKo werkt samen met DHL Parcelshops. Dus bij iedere webshop waar de pakketten door DHL worden bezorgd kun je ook kiezen om het pakket af te laten leveren bij ons. Dan kun je het pakket ophalen wanneer het je uit komt. Ook de retourpakketten voor vele webshops kunnen weer bij ons ingeleverd worden.

Wil je zelf een pakket* versturen, meld het pakket dan aan via DHL Parcelshops. Indien je geen printer hebt, geen probleem, kies dan voor printloos. Je krijgt dan een QR-code, die wij weer inscannen.

    ViaKroKo/DHL  
 Maandag    17:00-21:00  
 Dinsdag    17:00-21:00   
 Woensdag    17:00-21:00   
 Donderdag    17:00-21:00   
 Vrijdag    Gesloten  
 Zaterdag    Gesloten  
 Zondag    Gesloten 

Wil je zeker weten dat je pakket klaar ligt en dat je het af kunt halen? Bel dan van te voren, 0522-443376 of Whatsapp naar 06-50254096.

*Wij kunnen geen DHL Express pakketten verwerken.

ViaTim

 

Copyright (c) KroKo MultiPunt / Reestdal ICT 2020. All rights reserved.